DOWNLOAD CATALOGUS DOWNLOAD WIJNPROEVERIJEN

Sabor d'o

Sabor d’O is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsvolle Spaanse wijnen & delicatessen met een eigentijdse look.

Als koppel delen wij onze passie voor gastronomie en wijnen. Wijn is voor ons emotie, puur plezier dat we associëren met gezellig tafelen met een lekker glas, romantisch met ons twee of met vrienden & familie. Met Sabor d’O willen we deze passie met onze klanten delen.

We kiezen ervoor om enkel te werken met familiebedrijven die een aantrekkelijke verpakking met een uitmuntende inhoud combineren. De smaak primeert maar het oog wil ook wat. Alle wijnen en delicatessen zoals olijven, tapenades, hammen en olijfolies komen uit verscheidene Spaanse regio’s. We adviseren u graag bij uw keuze.

Wijnbar

We hebben bij B&M Optiek een vaste wijnbar waar we maandelijkse proeverijen per regio organiseren maar u bent ook altijd welkom na afspraak bij ons thuis of op één van onze grote proeverijen en evenementen!

We verzorgen daarnaast geschenkmanden en relatiegeschenken volgens uw taste & smile, catering van uw evenement, wijnproeverijen aan huis en ook voor een cadeaubon kunt u bij ons terecht.

Wie zijn we?

Onze oprichting:
Wij begonnen op 1 april 2015 met Sabor d’O.

 

Sabor d’O:
We kozen de naam Sabor d’O omdat ‘Sabor’ het Spaanse woord is voor ‘smaak’ en met d’O wilden we een knipoog naar onze stad Oostende geven.

 

‘Taste and Smile’:
Onze slogan is ‘Taste and Smile’, dat is wat we beogen bij onze klanten. We nemen u graag mee in een Spaanse beleving op één van onze proeverijen of evenementen zodat u uw eigen smaak kan ontdekken. Een glimlach toveren, dat is ons doel.