DOWNLOAD CATALOGUS DOWNLOAD WIJNPROEVERIJEN

Cuatro Rayas geschenkdoos (40 Vendimias Verdejo, 40 Vendimias Ribera del Duero)

23.50

Categorie:

Wijnhuis: Cuatro Rayas

Regio: D.O. Rueda

Productbeschrijving

Een knappe geschenkdoos met 2 flessen:

40 Vendimias Verdejo: De druiven van deze wijn komen van 40 jaar oude wijnstokken en deze liet men 5 maanden rusten ‘sur lie’. Het resultaat is een wijn met een bleke citroengele kleur met groene tint, een intens (typisch) Verdejo aroma met venkel, tropisch fruit en natuurlijke bronnen. Een wijn met veel body, structuur en balans. Een uitstekende begeleider van rijst, pasta, vis en kip.

(Concours Mondial de Bruxelles 2016: Gouden medaille – IWSC 2016: Bronzen medaille – Berliner Wein Trophy 2016: Gouden Medaille – Concours Mondial de Bruxelles in Haidian-Peking (China): zilveren medaille – Gouden medaille op Mundus Vini 2019 – Brons op Decanter Wine Awards 2019)

40 Vendimias Ribera del Duero: Een intense kersrode kleur met paarse tint. Een uitgesproken aroma van zoethout en rijp zwart fruit (braambes, pruim) met een kruidige ondertoon die een perfecte harmonie vormen met de geroosterde toets door het 10 maanden rijpen op eiken vaten. Complex en gestructureerd met zoete en goed geïntegreerde tannines, toetsen van zwarte wilde bessen en kruidige ondertoon. Heel lange afdronk.